Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php on line 662 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php on line 662 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php:662) in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-includes/rest-api/class-wp-rest-server.php on line 1673 {"id":235,"date":"2014-07-18T14:09:08","date_gmt":"2014-07-18T12:09:08","guid":{"rendered":"http:\/\/cascinagentile.no\/?page_id=235"},"modified":"2014-10-25T23:20:28","modified_gmt":"2014-10-25T21:20:28","slug":"maten-og-matopplevelsen","status":"publish","type":"page","link":"http:\/\/cascinagentile.no\/opplevelsene\/maten-og-matopplevelsen\/","title":{"rendered":"Maten og matopplevelsen"},"content":{"rendered":"

\u00abVil dere spise lunsj med oss p\u00e5 s\u00f8ndag?\u00bb Sp\u00f8rsm\u00e5let kommer fra v\u00e5r italienske nabo, som alltid har tid til en prat, og vel s\u00e5 det\u2026 \u00abFritto misto \u2013 tradisjonell piemontesisk mat \u2013 rett borte i landsbyen\u00bb (Calamandrana Alta). \u00abHvor mange blir dere? \u2013 9 \u2013 OK \u2013 vi er 15. Da blir vi 24. Vi sees!\u00bb<\/p>\n

M\u00e5ltidet er sentralt i Italia – italianerne spiser ikke for \u00e5 leve, men \u00ablever for \u00e5 spise\u00bb: vivere per mangiare!\u00a0<\/strong>M\u00e5ltid, mat og drikke er ogs\u00e5 sentralt i v\u00e5rt hus. Her skal vi ha tid, rom og muligheter til \u00e5 planlegge, tilberede og nyte de gode m\u00e5ltidene.<\/p>\n

\"mat\"<\/a><\/p>\n

Fargene, smakene, tradisjonen og stoltheten finner du i alle kriker og kroker av Piemonte; et overfl\u00f8dighetshorn for den vin- og matglade. Det er enkelt, det er kortreist, det er lokalt \u2013 MEN kunnskap, kj\u00e6rlighet og gener\u00f8sitet \u2013 og ikke minst kvalitet \u2013 er det mye av.\u00a0Du finner dette p\u00e5 rike matmarkeder, i utallige spesialforretninger og i et utrolig antall av fantastiske restauranter og spisesteder. Der du, r\u00e5varene og opplevelsene er i sentrum.\u00a0Matfatet er fullt av frukt, gr\u00f8nt, kj\u00f8tt, fugl, til og med fisk, vilt, sopp, tr\u00f8ffel, n\u00f8tter, ost, ris \u2013 og selvsagt vin, som rammer inn mang en koke- og matopplevelse.<\/p>\n

\"formaggio\"<\/a><\/p>\n

I Cascina Gentile vil vi s\u00f8rge for tid og rammer for \u00e5 kjenne p\u00e5 dette livet \u2013 gi mer tid til livet \u2013 og nyte og oppleve de mulighetene som finnes i huset og i omr\u00e5dene i n\u00e6rheten.\u00a0Her vil vi ta tilbake tiden og nytelsen, skape kunnskap og opplevelser og bare v\u00e6re\u2026 v\u00e6re sammen med andre\u2026<\/p>\n

Test pizzaovnen!<\/h3>\n

Sett av en kveld til \u00e5 utforske pizzaovnen! Begynn gjerne \u00e5 fyre opp noen timer f\u00f8r du skal lage mat. Jo lengre tid du fyrer, desto lengre holder temperaturen. Start med \u00e5 tenne opp et b\u00e5l midt i ovnen. Ikke bruk papir, papp eller andre ting som kan sette smak eller inneholder giftstoffer – kun ved og fliser. Hold b\u00e5let ved like og ikke sprengfyr med en gang. Temperaturen vil stige jevnt og trutt. D\u00f8ren inn til ovnen har vi ikke brukt. N\u00e5r ovnen har kommet godt over 300 grader, er det tid for \u00e5 lage mat! Mange ulike retter kan lages, men ovnen er en pizzaovn… \ud83d\ude42 N\u00e5 skyver du resten av b\u00e5let og gl\u00f8rne bakerst i ovnen og til sidene. Du kan fremdeles legge p\u00e5 ved og la det brenne p\u00e5 sidene og bak hvis du \u00f8nsker \u00e5 holde lenge p\u00e5 varmen. V\u00e6r bare oppmerksom p\u00e5 at det er lett \u00e5 brenne den delen av pizzaen som er n\u00e6rmest \u00e5pen flamme. B\u00f8rst flaten i midten. Pizzaen skal legges direkte p\u00e5 denne steinen. Hvis du er oppe i 350 grader, skal det ikke mange minutter til f\u00f8r pizzaen er ferdig. Det er litt mindre hektisk hvis du har litt lavere temperatur.<\/p>\n

\"pizzabaking\"<\/p>\n

Ta dere god tid og lag mange forskjellige pizzaer. Lag deigen p\u00e5 st\u00f8rrelse med stekespaden. Vi har gode erfaringer med \u00e5 steke pizzabunnen litt f\u00f8r vi legger p\u00e5 fyll. Med litt trening blir du raskt en mester i \u00e5 lirke pizzadeigen av stekespaden og ned p\u00e5 steinen midt i ovnen. F\u00f8lg godt med – den kan fort bli brent. B\u00f8rst bunnen mellom hver pizza. Det er plass til flere pizzaer samtidig hvis du har mange munner som skal mettes.\u00a0Velbekomme!<\/p>\n

\"IMG_9786\"<\/a><\/p>\n

 <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

\u00abVil dere spise lunsj med oss p\u00e5 s\u00f8ndag?\u00bb Sp\u00f8rsm\u00e5let kommer fra v\u00e5r italienske nabo, som alltid har tid til en prat, og vel s\u00e5 det\u2026 \u00abFritto misto \u2013 tradisjonell piemontesisk mat \u2013 rett borte i landsbyen\u00bb (Calamandrana Alta). \u00abHvor mange blir dere? \u2013 9 \u2013 OK \u2013 vi er 15. Da blir vi 24. Vi sees!\u00bb M\u00e5ltidet er sentralt i…<\/p>\n