Det var i murportalen i driftsrommet drømmen startet. Hva kunne dette bli? En traktor, en brønn og en vinpresse i det ene rommet og en ideell plass for kjøkken i det andre. Fantasien ble satt i sving… Lukket vi øynene kunne vi nesten kjenne lukten fra grytene, forventningen fra gjestene… – og så, når vi lukket øynene opp igjen var huset plutselig vårt! Det var ingen vei utenom. Vi var solgt – og huset ble kjøpt…
Husets hjerte har rom for alle. Eller for å si det litt mindre poetisk: Det er plass til mange på kjøkkenet! Og det skal det være i et hus som er skapt for de lange måltidene. Hvorfor ikke bruke en hel dag på måltidet? Planlegging, innkjøp på markeder, tilberedning…
Nyt de ferske og gode råvarene, la praten gå mens dere jobber, ta noen slurker vin og lytt til hverandres ulike erfaringer med smaker og oppskrifter. På kjøkkenet finner du alt du trenger til matlagingen.
Og så er det bare å dekke bordet!
I den store spisesalen er den gamle steinen dominerende. Den skaper en helt spesiell stemning og viser lange tradisjoner og høy kompetanse innenfor mur- og steinarbeid.
Denne delen av huset har blitt brukt til husdyr og til vinproduksjon. Nye tider og nye behov har gjort dette rommet til husets festsal med en helt spesiell atmosfære. Det er innbydende å se rommet utenfra gjennom de store dørene – og inne inspireres du til å invitere inn til måltider og til gode samtaler. Bli med inn! Kjenn lukten fra kjøkkenet. Kjøttet har allerede ligget lenge og putret i barberaen, vinflasken er åpnet og jammen står forretten allerede på bordet!