Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $depth in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php on line 662 Deprecated: Required parameter $output follows optional parameter $depth in /customers/f/7/3/cascinagentile.no/httpd.www/wp-content/themes/matheson/functions.php on line 662 Hva vi kan bidra med – Cascina Gentile

Hva vi kan bidra med

Kursvirksomhet

Cascina Gentile er et sted for ferie, utleie, kursvirksomhet og prosjektarbeid. Ta kontakt med oss hvis din bedrift eller ditt prosjekt trenger noen dager til fordypelse eller teamarbeid. Kanskje dere vil arbeide dere sammen gjennom et måltid eller ønsker en introduksjon til viner og mat i området. Cascina Gentile kan leies for de som vil ordne alt selv. Eventuelt om du ønsker kokk, foredrag, omvisning, et prosjektmåltid eller prosjekthjelp; ta kontakt!

Epost: cascina.gentile@live.no

Her er eksempler på noen av samlingene som har vært avholdt det siste året: med eller uten oss som arrangør:

 

Yogakurs

8 glade damer inkludert instruktør øvde opp yogaferdigheter over en 5-dagers periode, kun avbrutt av matlaging, handleturer, vinsmaking og det som ellers hører med på tur. Vi stilte med kokk og guide i én og samme person.

 

Strategi- og teambuildingsseminar

Et firma hadde behov for å komme vekk fra hverdagen for å få tid til å trekke opp nye tanker og strategier i forbindelse med at firmaet var utvidet med flere personer. Hva er vel bedre enn å kombinere harde strategiøkter og gruppearbeid med matlaging og restaurantbesøk? November er en strålende tid for slikt arbeid.

 

Måltidet i Piemonte

Med vår primus motor Torkel Øien som sjefskokk, gjennomførte vi vårt første «måltid i Piemonte» høsten 2015; en langhelg med forberedelser av måltider gjennom besøk hos lokale produsenter av vin, markeder med ferske råvarer, lesing av oppskrifter, besøk hos slakter og baker – etterfulgt av livlig matlaging i husets kjøkken, hvor alle bidrar på sitt vis. Og absolutt ALLE får være med når bordet er dekket, lyset er dempet og vinen fylles i glassene. Buon apetito – det har vi fortjent!

Bordet er dekket

Picture 1 of 35